Get Adobe Flash player

Enterprize

Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας

Η DigiWorX multi-media ξεκίνησε, εξελίχθηκε σε DwX sound+media και επέλεξε εξ αρχής, να είναι η μικρή, ευέλικτη επιχείρηση που στέκεται δίπλα στον μικρομεσαίο επαγγελματία, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες αναλογικές και ψηφιακές μεθόδους για τις επικοινωνιακές και επιχειρηματικές διαφημιστικές και προωθητικές του ανάγκες. 

Χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες μεθόδους που υποστηρίζονται από την ψηφιακή τεχνολογία και ακολουθώνταςτην αρχή "Κερδίζει όποιος επικοινωνεί καλύτερα", επιτυγχάνουμε την καλή "αναλογική" επικοινωνία με την σύγχρονη ψηφιακή ενσωμάτωση των ιδεών και προτάσεών μας, σε συνεργασία με την επιχείρηση, για να πετύχουμε την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης.

Είτε πρόκειται για το web site της επιχείρησής σας, το CD ή DVD των προιόντων ή υπηρεσιών σας, είτε πρόκειται για την διαφημιστική εταιρική της παρουσίαση, το συνέδριο, ή την  παρουσία της σε μια εμπορική έκθεση, είτε για τη δημιουργία του διαφημιστικού σας spot στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, είτε την ανάπτυξη του e-shop της, του εταιρικού blog & forum, είτε την αποστολή και διαχείριση του Νewsletter της, είτε κάποιο event που θα ενσωματώνει τη σύγχρονη οπτικοακουστική τεχνολογία θα είμαστε πάντα το δικό σας Επικοινωνιακό Εργαλείο.

Η νέα δομή της με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας του ήχου & εικόνας, πέρα από την κάθετη παραγωγή των Multi-media υπηρεσιών μας, αναπτύσσεται και στον τομέα της μουσικής παραγωγής & υπηρεσιών. Η DwX sound & media πλέον, είναι έτοιμη να εισχωρήσει και σε αυτό τον χώρο αργά αλλά σταθερά.

Δοκιμάστε μας τώρα σε μια συνάντηση στα γραφεία σας ή επισκεφθείτε μας στο studio παραγωγής, στην Ρως 6 στα Α. Πατήσια.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην σελίδα μας.

Η DwX sound & media, ενεργοποιείται ως digiworx multi-media, στην ελληνική αγορά από το 1997 και δραστηριοποιείται στους τομείς της ψηφιακής διαφήμισης, web applications, digital signage και παραγωγές εικόνας μουσικής & ήχου.

Πρόσφατα επεκτάθηκε και στη διοργάνωση events με κύριο στόχο τα μουσικά festivals. H προηγούμενη 8ετής εμπειρία του ιδιοκτήτη της Δημήτρη Μορόγιαννη, στη διοργάνωση 15 εκθέσεων & συνεδρίων, οι πετυχημένες παρουσιάσεις εταιρειών,  όπως της Μπακάκος ΑΕ, Hellenic Labware και Huyndai Hellas καθώς και η 12ετής και πλέον εμπειρία με τα multi-media, αλλά και η εμπειρία και η πολυετής ενασχόληση με τα μουσικά δρώμενα, ήταν ο κύριος λόγος της απόφασης αυτής.

Στούς πελάτες της, συγκαταλέγονται επίσης ο ΕΛΤΑ ΑΕ, η Μορφή ΑΕ, Βασιλείου ΑΕΒΕ, RadioDistomo Netradio, η διαφημιστική Hermesproductions και οι οργανωτές επαγγελματικών εκθέσεων και εκδότες 3ΕΚ και Α-Μ Consultants καθώς και πληθώρα επιχειρήσεων με σημαντική παρουσία στο Worldwide Web.

Η παραγωγή επαγγελματικών εφαρμογών πολυμέσων ταυτόχρονα με την  πρωτοποριακή για την Ελλάδα εισαγωγή του digital signage σε  συνεργασία με την Αμερικάνικη Scala Inc. στο επιχειρηματικό επίπεδο, κατέστησε την επιχείρηση μια από τις καθιερωμένες στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης γενικότερα.

Η αγάπη  του ιδιοκτήτη της για το αντικείμενο και η ανθρωποκεντρική στάση της επιχείρησης είναι τα βασικά ατού για την  πετυχημένη συνεργασία της με τους πελάτες της.

Πληθώρα εξωτερικών συνεργατών πλαισιώνουν την επιχείρηση, καθιστώντας την έτσι ευέλικτη, αποδοτική και προσανατολισμένη στα χαμηλά budget των υπηρεσιών της χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα και στο service.

Από τις αρχές του 2010 ο υιός, Johnny Morris, ενσωματώνεται στην επιχείρηση,  αναλαμβάνοντας την υποστήριξη των ηχητικών και μουσικών παραγωγών της επιχείρησης,  ενώ ο παλαιότερος των συνεργατών της, Raphael Aloupis,  την υποστήριξη του τμήματος εικόνας, video &  3D.

Εισερχόμενη στο 2011 η DwX sound & media, αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες και προχωρά στην επόμενη επένδυση με τη δημιουργία του δικού της studio, για καλύτερη διαχείριση του πελατολογίου της και των αυξανόμενων πιέσεων για καλύτερο κοστολόγιο.

Στόχος η δημιουργία ενός μικρού διαφημιστικού οργανισμού, που θα καλύπτει τις σύγχρονες επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ενός Οργανισμού, ενός Δήμου μιας εκδήλωσης ή ενός δρώμενου, είτε μέσω έντυπης ή ηλεκτρονικής παρουσίας της, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή στο internet. Όλη η παραγωγή θα γίνεται  κάθετα στις εγκαταστάσεις μας, μειώνοντας το κόστος και προσφέροντας το καλύτερο στους πελάτες - συνεργάτες της.  

Επιμένοντας στην ανθρωποκεντρική της πολιτική, η επιχείρηση διαβαίνει τις στενωπούς της νέας εποχής με αισιοδοξία και προοπτική, διατηρώντας αναλλοίωτες τις βασικές αρχές και στηριζόμενη πάντα στο slogan, "Κερδίζει όποιος επικοινωνεί καλλίτερα"