Get Adobe Flash player

Δελτία Τύπου

oct_logo.jpgΟctoberfest: 13 χρόνια και συνεχίζουμε γερά!

To Octoberfest, το γνωστό μεζεδοπωλείο της μπίρας, στην Αγία Παρασκευή, εξελίσσεται συνεχώς και μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στην βραδυνή διασκέδαση, ξεκίνησε ήδη μέσα στις γιορτές, την χειμερiνή σαιζόν, ανακαινισμένο και με ανανεωμένο concept.

Περισσότερα...

Σε συνεργασία με το περιοδικό AllpackHellas, η DwX ανέλαβε να υποστηρίξει την διαδικτυακή μετάδοση του 2oυ Συμποσίου Package & Label Design, που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12/2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κων/νου 48 - Αθήνα) στις 4 το απόγευμα.
Στο ενδιάμεσο διάλειμμα, θα απονεμηθούν τα βραβεία του 1ου Πανελλήνιου διαγωνισμού ετικέτας που ολοκληρώθηκε στις 31/10/2011.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, εκδότης του περιοδικού ανοικτός σε θέματα new media, υποστηρίζει την ανάγκη συνεργασίας των επαγγελματικών φορέων και την υποστήριξη νέων ιδεών. Η εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ αναμένεται να καλυφθεί πλήρως η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσα του Ιδρύματος. 
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και η συγκεκριμένη  δ/νση της διαδικτυακής μετάδοσης από το site του περιοδικού.
Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε από εδώ το σχετικό πρόγραμμα.
Με την παραγωγή της Digiworx multi-media, που εφαρμόζεται στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού του Διστόμου και έχει δραματοποιημένη της σφαγή της 10ης Ιουνίου 1944, εμφανίζεται ο δικηγόρος Μιλτιάδης Σφουντούρης για να παραστεί σαν εκπρόσωπος του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Εκεί εκδικάζεται στις 12 -14 Σεπτεμβρίου η υπόθεση της ετεροδικίας της υπόθεσης των αποζημιώσεων για τα 218 θύματα της σφαγής του Διστόμου.
Όπως είναι γνωστό ζητήθηκε και η παρέμβαση της Ελληνικής Κυβέρνησης στην εκδίκαση η οποία παρευρίσκεται εκεί δια του νομίμου νομικού εκπροσώπου της ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας Ιωάννης Πατσαντάρας θα είναι παρών στη δίκη.
Η απόφαση αναμένεται με το μέγιστο ενδιαφέρον όχι μόνο εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων αλλά και όλης της κοινής γνώμης στην Ελλάδα.
Παρακολουθείστε το video του χρονικού της σφαγής μέσα από τη παρούσα διεύθυνση.
 

Δελτίο τύπου – 8/8/2012

jokerMε αποκορύφωμα την εμφάνιση τωνJoker, την Κυριακή 5/8, τα "Κύματα της Παραλίας" - Beachwave 2012, χόρεψαν στους ρυθμούς του σχήματος από την Αθήνα κι έκλεισαν το φετινό 3ήμερο ολοήμερο, μουσικό, κατασκηνωτικό και περιβαλλοντικό φεστιβάλ νεολαίας, στην Παραλία Διστόμου.

Περισσότερα...

cdΗ DigiWorx multi-media, ανέλαβε την πετυχημένη παραγωγή του CD του προγράμματος του 1ου  Συμποσίου Package & Label Design, που πραγματοποιήθηκε στις 12/3/2011, στη Θεσσαλονίκη και διανεμήθηκε από τους Οργανωτές στους παρισταμένους.

Το Συμπόσιο το οποίο διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΥΒΙΠΥΣ, το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas και η Helexpo, στο πλαίσιο της έκθεσης Detrop 2011, είχε ιδιαίτερη επιτυχία ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση εργασιών νέων επιστημόνων από το ΤΕΙ Κοζάνης, των οποίων οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στο σχεδιασμό συσκευασιών για συγκεκριμένα προϊόντα, όπως το Γάλα, το τυρί Φέτα και τα μανιτάρια.

Ήδη με το πέρας του Συμποσίου άρχισαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του επόμενου το οποίο θα γίνει στην Αθήνα.b2011_photoΙδιαίτερη μνεία έγινε για την DigiWorx multi-media που ήταν ο χορηγός για το στήσιμο του site του φεστιβάλ www.beachwave.gr και ο βασικός σύμβουλος για το στήσιμο του event ''Τα Κύματα της Παραλίας'' που καταλάγιασαν με επιτυχία την Κυριακή, στις 7/8/2012, στην αμμουδιά του beach volley στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου.

Το Beachwave 2011, 2o περιβαλλοντικό & μουσικό party τελείωσε με μια γλυκειά βραδυά και με τους μουσικούς και το πολυπληθές κοινό να τραγουδούν ''Να μ'αγαπάς'' του Ανδρέα Θωμόπουλου δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα...

Απρίλιος 2011

089Η DigiWorX multi-media, ανέλαβε την εποπτεία, οργάνωση και την υλοποίηση δημιουργίας της κατάλληλης υποδομής αίθουσας και συστήματος οπτικοακουστικής προβολής για να αναδειχθεί η ιστορική διαδρομή, οι συνθήκες και τα αποτελέσματα από την ιστορική αυτή καμπή που επιρεάζει ακόμη και σήμερα, τα δρώμενα στην περιοχή αυτή.
Η αίθουσα, η οποία εγκαινιάστηκε στις 10 Ιουνίου 2010, συμπίπτοντας με την 64 επέτειο της σφαγής του Διστόμου, από τον τότε δήμαρχο κο Αθανάσιο Πανουργιά, πληρεί όλες τις οπτικοακουστικές προδιαγραφές κατασκευής, όπως ειδικό σχεδιασμό με κρυφό ρυθμιζόμενο φωτισμό φθορίου, μονωτικές και ηχοαπορροφητικές κατασκευές, ειδικό εξοπλισμό προβολής σε μεγάλη σταθερή οθόνη και ειδικό ηχητικό σύστημα Παράλληλα, επιλέχθηκε να μπορεί να λειτουργήσει και σαν mini συνεδριακό κέντρο, με χωρητικότητα 50 ατόμων μιας και το σύστημα μπορεί να υποστηριχθεί και από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Περισσότερα...