«Τα Κύματα κάλυψαν την ακτή»                                          

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πάρτυ νεολαίας όπου για τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, το beach volley στα Άσπρα Σπιτια Παραλιας Διστόμου, γέμισε από party events και μουσική απο γνωστούς pop/rock/, αλλά και guest electro & reggae/dub Djs (Frankie-D). Το τριήμερο 6,7 και 8 Αυγούστου, αποτέλεσε ενα συναρπαστικό mix διαφόρων μουσικών ειδών που πρόσφεραν την πιο summer beach party ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, με κορύφωση τα δειλινά, τα οποία αφιερώθηκαν στα LIVE CONCERT EVENTS απο μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της περιοχής, και όχι μόνο.

zournis bomboi
 Τις εκδηλώσεις αυτές ανοιξε ο ανερχόμενος τραγουδοποιός ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ  Oι εξαιρετικοί ΒΟΜΒΟΙ ήταν η αποκάλυψη του BeachWave 2010

και στη συνέχεια τις τρεις αυτές μέρες εμφανίστηκαν κατα σειράν τα εξής σχήματα: 

Νevertheless (Ασπρα Σπιτια), Blood Feather (Λιβαδεια), Blood Sanction (Λιβαδεια), SubFire (Λιβαδεια), Iron What? (Λιβαδεια), Postero Die (Δίστομο)

Greek Rock Project (Λιβαδεια), '88 Retroyed (Aθήνα), Black Widow (Δαύλεια - Άσπρα Σπιτια), Quantum (Δίστομο), Surf Haze (Άσπρα Σπίτια)

Big Bubble (Αθήνα), Hypnosis (Λιβαδεια), ΒΟΜΒΟΙ (Άσπρα Σπίτια - Δίστομο

88retro group2
group gazia group vradiazei
p xondros kosmos beachdown
ilias never
 mikro paidi graffiti1
graffiti final graffiti final2
johnny aeiferwn

 Η εθελοντική ομάδα 4Wave crew είχε την υποστήριξη του Δήμου Διστόμου, της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ και την οργανωτική εμπειρία της Μ.Κ.Ο. "ΑΕΙΦΕΡΩΝ", οι αρμόδιοι της οποίας, τόνισαν τον εθελοντικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, με εθελοντές που μαζι με τα μέλη των συγκροτημάτων και το προσωπικό των διοργανωτών ξεπέρασαν τα 80 άτομα!

Χορηγοί ήταν η "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε." και η ΑΤΤΙCA BANK.

Το Radio Distomo ήταν χορηγός επικοινωνίας, το portal "VIOTIA RADIO" του προωθητικού υλικού και χορηγός ήχου η DIGIWORX mULTI - mEDIA.

Όλοι οι συντελεστές, οργανωτές, υποστηρικτές, αρκετοί χορηγοί αλλα και τα νεανικά συγκροτήματα και αρκετος κόσμος που παρακολούθησαν το Φεστιβάλ, ζήτησαν την καθιέρωση του νεανικού αυτού πάρτυ σε ετήσια βάση, σαν ενα βήμα έκφρασης του πολιτισμικού και καλλιτεχνικού επιπέδου της νεολαίας της περιοχής.